Hurum2020 arrangerer Startup-weekend

16.-17. juni arrangerer Hurum2020 en Startup-weekend som vi har kalt Grønn Camp.

Grønn Camp er en videreføring av idékonkurransen «Grønne, lure huringer» og arbeidet med å stimulere til gründervekst i kommunen

Hurum 2020 ønsker å støtte gode, lokale initiativ som kan bidra til utvikling av nye arbeidsplasser i kommunen.  I fjor arrangerte vi idékonkurransen Grønne, lure huringer, og i år gir vi noen bedrifter og idé-eiere muligheten til å delta på det vi har kalt Grønn Camp Hurum. Deltakerne her får mulighet til å få gratis hjelp fra fagpersoner innen bl.a. forretningsutvikling, design, markedsføring og digitale løsninger. I etterkant vil det også være mulig å søke om midler fra Hurum 2020 til å videreutvikle sin bedrift eller føre idéen fram til et forretningskonsept. 

18. mai gjennomførte vi en idépitch med 10 deltakere som presenterte sin idé for en jury. 4 av disse er valgt ut til å være deltakere på Grønn Camp. Rundt deltakerne er det bygd et team av støttespillere, lokale ressurspersoner og dedikerte rådgivere som skal bidra til solid støtte i utvikling av den enkeltes forretningsmodell.