Mat fra Hurum

Mat fra Hurum er tema på åpent møte onsdag 3. mai kl 18.00. Hurum rådhus, Storsalen.

Hvilke muligheter gir mat fra Hurum – for produsenter og for forbrukere?

Hva vil forbrukerne ha? Hva kan de lokale produsentene tilby?

Kan vi organisere oss til økt konkurransekraft og bedre markedsføringsverdi?

Program:

  • Hvordan skape konkurransekraft og markedsføringsverdi?
    • Introduksjon ved Gunnlaug Marie Brandshaug, Hurum2020
  • Muligheter for nye produsenter.
    • Anita Natvik, Bondens Marked
  • Etterspørsel i fellesskap.
    • Cathrine Røsseland og Anke Stumper, Kooperativet
  • Butikken er åpen!
    • Betraktninger fra Thomas Kolding, Klokkeren Landhandel
  • Skattejakten
    • I samarbeid med Skattejakten.LIVE skal vi i løpet av sommeren kåre Hurums største matskatt.

Enkel servering

Invitasjon – Mat fra Hurum