Mat fra Hurum er tema på åpent møte onsdag 3. mai kl 18.00. Hurum rådhus, Storsalen.
Hvilke muligheter gir mat fra Hurum – for produsenter og for forbrukere?
Hva vil forbrukerne ha? Hva kan de lokale produsentene tilby?
Kan vi organisere oss til økt konkurransekraft og bedre markedsføringsverdi?
Program:
- Hvordan skape konkurransekraft og markedsføringsverdi?
- Introduksjon ved Gunnlaug Marie Brandshaug, Hurum2020
- Muligheter for nye produsenter.
- Anita Natvik, Bondens Marked
- Etterspørsel i fellesskap.
- Cathrine Røsseland og Anke Stumper, Kooperativet
- Butikken er åpen!
- Betraktninger fra Thomas Kolding, Klokkeren Landhandel
- Skattejakten
- I samarbeid med Skattejakten.LIVE skal vi i løpet av sommeren kåre Hurums største matskatt.
Enkel servering