Alle som har en god ide, har nå ekstra gode muligheter for å la den bli virkelighet. I Hurum. Hurum kommune er utpekt til omstillingskommune. Det betyr at vi har fått egne midler for å drive omstillingsarbeid som sikrer et bærekraftig lokalsamfunn for fremtiden. Vi ønsker å utvikle en bredde i næringslivet og bygge videre på de konkurransefordeler som er på Hurum.
Kontakt
Programleder for omstillingsprosjektet: Gunnlaug Marie Brandshaug på epost: Gunnlaug.Marie.Brandshaug@hurum.kommune.no
Tlf: 920 52 729

om-left

Her vil jeg bo

Hurum er kjent som sørlandsidyllen ved inngangen til Oslo. Hurum er et godt sted å bo med landlig frihet, fornuftige boligpriser, sentral beliggenhet og allsidig fritids- og kulturliv.

Vi vil legge til rette for nytt næringsliv, mangfold og trivsel. For et liv der du kan jobbe med det du brenner for, bo nært jobben og i omgivelser som andre bare ser i ferien. Her kan du se ledige boliger i Hurum.

om-right

Våre satsingsområder

Vi har definert noen spesielle satsingsområder for nytt næringsliv i Hurum. Dette er bransjer og næringer vi særlig har tro på med bakgrunn i Hurums fortrinn innenfor beliggenhet, natur og infrastruktur. Har du en god idé innenfor disse næringene, så får du et ekstra forsprang.

Les mer om våre satsingsområder